Over ons

Een belangrijk onderdeel van de farmaceutische zorgverlening is de geneesmiddelbereiding. Vooral daar waar het gaat om niet geregistreerde en ook niet commercieel verkrijgbare producten. Voor een goede farmaceutische zorgverlening is het noodzakelijk om maatwerk producten blijvend te kunnen leveren net als producten die een bijdrage leveren aan de veilige toepassing van geneesmiddelen (voor toediening kant en klare geneesmiddelen).

Onze nieuwe productie faciliteit die we begin 2014 in gebruik hebben genomen beschikt over 800 mbereidingsruimtes en voldoet aan de laatste GMP vereisten.

We zijn in staat om kwalitatief hoogstaande producten te produceren en beschikken over de volgende kwaliteitskeurmerken; circulaire grootbereiden (2010), GMP-z (2014) en CCKL (2015). We gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen, zo kunt u bij ons terecht voor maatwerk zoals halffabricaten en VTGM op voorraad.

Uniek is onze online bestelmodule, waarbij u op elk moment van de dag met behulp van uw inloggegevens een bestelling kunt plaatsen. Tevens kunt u het verkorte productdossier downloaden, nadat u bent ingelogd.

Het team staat dagelijks voor u klaar voor alle mogelijke vragen op het gebied van geneesmiddelbereidingen.

Voor specifieke vragen kunt u de betreffende afdeling bellen.